VVS Fagmann

VVS Fagmann er en landsdekkende rørleggerkjede med rørleggere over hele landet.

Rørleggerne i kjeden profilerer seg både stolt under sitt eget navn og VVS Fagmann-kjedenavnet. Ved å velge en VVS Fagmann kan du være trygg på at hele prosessen blir håndtert profesjonelt fra tegninger til ferdig installasjon og dokumentasjon som er svært viktig.

Gode priser og totalpris

Alle er opptatt av å få gjort en god jobb til en gunstig pris. Det gjelder også oss som jobber i VVS Fagmann-kjeden. I forhold til VVS-installasjoner som skal holde tett i mange, mange år så er vi opptatt av at du må bruke produkter som er spesifisert for norske forhold inkludert det høye vanntrykket som kan være i våre ledningssystemer.

VVS Fagmann mener totalprisen blir lavest ved å bruke riktige produkter. I totalpris ligger både innkjøpspris, installasjon der du holder til og kostnader knyttet til vedlikehold. VVS Fagmann-rørleggeren kan absolutt stille med konkurransedyktige priser på produkter og tjenester. Ved å kjøpe både VVS-produkter og -installasjon fra oss, er det også klart at vi har ansvaret for alle elementer i leveransen.

Logo, VVS Fagmann

Kontaktinfo

Direkte Rørservice AS
Høyboveien 2
0198 Oslo
Tel: 938 17000
E-post: post@direkterorservice.no
Orgnr: 985 242 364 MVA