Rehabilitering av røranlegg, våtrom og kjøkken

Skal du pusse opp?

Direkte Rørservice AS tilbyr en rekke tjenester for rehabilitering og oppussing av våtrom, kjøkken og lignende områder i boligen. Uansett om du ønsker å oppgradere eksisterende våtrom eller ombygge et gammelt kjøkken, så har vi den nødvendige kompetansen og erfaringen til å levere høykvalitetsløsninger tilpasset dine behov og ønsker.

Når det gjelder våtrom, tilbyr vi alt fra rørleggertjenester for å sikre at vann og avløp fungerer som det skal, til våtromsrehabilitering for å forbedre funksjonaliteten og utseendet. Vi har også utstyr og kunnskap for å oppdage og reparere lekkasjer i våtrom, samt å oppgradere sanitæranlegget for å sikre at vann- og avløpssystemene fungerer optimalt.

Direkte Rørservice AS tilbyr også ombyggings- og oppussingstjenester for kjøkkenet, inkludert å installere nye rør og sanitærutstyr, samt å oppgradere eksisterende rør for å forbedre vann- og avløpssystemet. Vi har også kunnskap og erfaring med å installere og reparere oppvaskmaskiner og andre kjøkkenapparater, slik at kjøkkenet ditt alltid fungerer som det skal.

Uansett om du ønsker å oppgradere et enkelt våtrom eller rehabilitere hele boligen, så har vi de nødvendige ferdighetene og ressursene til å hjelpe deg med å oppnå dine mål. Vi benytter kun høykvalitetsprodukter og teknologier for å sikre at arbeidet blir utført på en effektiv og pålitelig måte, og vi har en sterk fokus på sikkerhet og kvalitet på alt vi gjør.

Direkte Rørservice AS har også en sterk kundefokus, og vi arbeider tett med deg for å sikre at du får den løsningen du ønsker. Vi tilbyr en personlig og profesjonell tjeneste, og vi vil alltid gjøre vårt beste for å sikre at du får den hjelpen og støtten du trenger gjennom hele prosessen.

Klikk her for å ta kontakt umiddelbart!